Doorgaan naar hoofdinhoud

Mirjam van der Vegt

Stiltetrainer Mirjam van der Vegt neemt je deze avond mee langs natuurlijke scheppingslessen rondom liefhebben vanuit rust. Leer van de bomen, hoe zij rusten en verbinden in de grond - en van daaruit vrucht dragen! Lessen uit het bekende boek De kracht van rust worden verbonden met lessen uit de natuur.

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt werkt mee aan events waar iedereen vrij welkom is, in een veilige setting. Dit kan door middel van een online programma, tijdens de zondagmiddag of avonddienst of anderszins. De vorm wordt in overleg gekozen. 

Uit liefde voor jou

Uit liefde voor jou - jij bent een liefhebber, maar hoe blijf je liefhebben en verbinden zonder jezelf leeg te geven? Wat is de rol van rust in verbinding? En wat leren we daarvan uit de schepping? Stiltetrainer Mirjam van der Vegt neemt je deze avond mee langs natuurlijke scheppingslessen rondom liefhebben vanuit rust. Leer van de bomen, hoe zij rusten en verbinden in de grond - en van daaruit vrucht dragen! Lessen uit het bekende boek De kracht van rust worden verbonden met lessen uit de natuur.

Deze avond is een interactieve avond, waarin leren en verbinden centraal staat. Mensen gaan naar huis met een belangrijke oneliner voor hun eigen leven die ze direct kunnen toepassen.

Vraag Mirjam van der Vegt aan in uw kerk

Wilt u Mirjam van der Vegt ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.