Doorgaan naar hoofdinhoud

Kindertheater Knettergek is een christelijk theater dat het evangelie wil vertellen aan kinderen van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen. In elke voorstelling staat Jezus centraal en vertelt over Gods liefde voor mensen. De voorstellingen zijn interactief en afwisselend en duren meestal rond de 75 minuten. Door de afwisseling van goocheltrucs, verhalen, filmpjes, handpoppen, liedjes en een wedstrijd tussen de jongens en de meiden vliegt de tijd voorbij en dat alles maakt Kindertheater Knettergek uniek.

Kindertheater Knettergek

The Passion 40daagse

Aan de hand van vijf kleuren vertellen we kinderen in de voorstelling 'woordeloos' het evangelie doormiddel van toffe goocheltrucs, filmpjes en liedjes waarbij veel interactie is met de kinderen en een te gekke quiz tussen de jongens en de meiden. Een voorstelling waarbij veel interactie is met de kinderen! 

We vertellen dat Jezus zijn leven gaf uit liefde voor ons... maar dagen de kinderen ook uit om andere van zijn liefde te vertellen en dit te laten zien.

'Vrolijk kerstfeest iedereen'

Tijdens de voorstelling gaan drie meiden pakjes koekjes verkopen. Zo komen ze ook bij het huis van opa Jopie. Maar deze opa is echt een brompot... hij wil er niks mee te maken hebben. Zou deze opa toch kunnen veranderen? Zal hij dan na jaren weer eens een vrolijk kerstfeest gaan vieren?
 

Deze kerstviering bestaat uit een afwisseling van samen zingen, filmpjes, het kerstverhaal, goocheltrucs en een kerstquiz. Iedereen mag weten dat we met Kerst denken aan de geboorte van Jezus en dat Hij gekomen is voor iedereen (we maken ook een link naar Pasen).

Daarom is het thema van dit programma ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’.

Vraag Kindertheater Knettergek aan in uw kerk

Wilt u Kindertheater Knettergek ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.