Doorgaan naar hoofdinhoud

In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. Deze cd met nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ was een schot in de roos. Na het succes van deze eerste cd volgden er meer en ook boeken. Eén van zijn laatste cd's is ‘Tussen hemel en aarde’, met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld.

Gerald Troost

Kerst 2023

Gerald Troost is geen onbekende naam in de christelijke muziekscene. Al bijna 25 jaar weet deze zanger uit Veenendaal mensen te ontroeren met rake teksten en muziek. Met zelfgeschreven kerstliedjes als Stal van mijn hart, Morgen is het kerstfeest & Goud, wierook en mirre weet Gerald samen met zijn professionele muziekvrienden een hele mooie avond neer te zetten! Boven alles wil Gerald het wonder van kerstfeest bezingen. God werd mens en er is hoop voor iedereen!

Beschikbare data:

vrijdag 1 december, zaterdag 2 december, donderdag 7 december, vrijdag 8 december, zaterdag 9 december, donderdag 14 december, vrijdag 15 december, zaterdag 16 december, donderdag 21 december, vrijdag 22 december, zaterdag 23 december

Ga naar www.zingenindekerk.nl/kerst om dit concert bij jullie aan te vragen

 

Themadiensten

Ook in jouw gemeente kan Gerald een dienst op maat verzorgen. Naast de spreekbeurt en het zingen van zelfgeschreven sololiedjes kan Gerald ook een rol spelen in de samenzang.

Concerten

Gerald is ook te boeken voor een concert op de zaterdagavond. Samen met hem kun je de avond invullen rondom een thema.

Vraag Gerald Troost aan in uw kerk

Wilt u Gerald Troost ontvangen in uw kerk?
Zingen in de Kerk organiseert samen met kerken concerten, sprekers en andere events.