Doorgaan naar hoofdinhoud

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Met haar teksten wil ze de luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken. Haar christelijk geloof is een onmisbare inspiratiebron.

Delise

Vraag een Kerstconcert aan met Delise!

Kom luisteren naar en meezingen met bekende Kerstliederen tijdens één van de Kerstconcerten van Delise!

Delise maakt christelijke Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Voor haar is muziek maken een manier van verhalen vertellen. Tijdens de Geef Licht-concerten begeleidt Delise zichzelf op gitaar en piano. Ze zal bekende Kerstliederen zingen en daarnaast haar nieuwste liedjes laten horen. Ook zal ze de verhalen achter haar muziek vertellen. Geniet van een avond vol verhalen, mooie, intieme muziek en bekende Kerstliederen!

De volgende data zijn beschikbaar voor de kerstconcerten: Graag 3 opties aangeven in de aanvraag

November: 23,24,25,30,

December: 1,2,7,8,9,14,15,16,21,22,23

Huiskamerconcerten

Tijdens dit concert in intieme setting zal Delise covers en eigen gemaakte liedjes laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Laat je meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes!

Deze huiskamerconcerten zijn extra bijzonder: naast nummers van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1', zal Delise ook nieuwe muziek laten horen. Ben je benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee tijdens dit unieke huiskamerconcert van een avond vol muzikale verrassingen! (Vermeld op het aanvraagformulier dat het om een huiskamerconcert gaat).